keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kestäväjuoksu kuvaussähellystä Lehtisaaren rannassa


Kokonainen on ollut kärpäsenä katossa seuraamassa Suomen juoksutapahtumien ja erityisesti Helsinki City Runin ja Helsinki City Marathonin matkaa kohti ekoisampia juoksutapahtumia. Me on puuhattu tapahtumapäällikkö Lotta Hanskin kanssa viherasioiden äärellä yhdessä jo kohta vuoden verran.


Kokonainen ja juoksutapahtumien puuhari Lotta Hanski


Käväisimme vaihtamassa pikaisia kuulumisia Lehtisaaren kauniissa maisemissa ja ottamassa muutama juoksukuva tulevia juttuja varten. Keskustelu oli kyllä mahtava, niin paljon on tapahtunut tässä vajaassa vuodessa ja aivan hirmuinen spurtti nyt viimeisen puolen vuoden aikana. Valokuvaajana kehittymisestäni en taida sanoa mittään, vaikka kieltämättä vuoden aikana blogikuvien kanssa on otettu melkoisia harppauksia. Eilen harpottiin kuitenkin juoksuaiheissa.

Kuunnellessani pitkästä aikaa Lottaa, puhui vieressäni yhtäkkiä kokemuksen madaltanut rintaääni. Varovaisesta, haluaisin ja toivoisin- mentaliteetista on tapahtunut huomattava siirtymä eteenpäin selkeisiin tavoitteisiin ja käytännön ratkaisuihin. Vastuullisuusprojekti ja Ekokompassi- ympäristöjärjestelmään mukaan lähteminen on selkeästi hionut tätä timanttia. Sen kuulee, että hommia on paiskittu ekologisuuden eteen, oppia kerrytetty ja toimenpiteitä viilattu, vaikkakin Lotan mielestä työmaata vielä riittää.

No, ainahan sitä riittää. Vaan turha vaatimattomuus pois, tsemppiä, jaksuhaleja ja yläfemmaa kaikelle sille mitä on jo saatu aikaan 😃🙌


Kaunista merenrantaa Helsinki Marathonin reitiltä


Lue Kestävän juoksun tarinaa täältä näin.  ja vielä ehtii 12.8 juostavalle Marathonille, ilmoittautumiseen tästä


- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3