maanantai 5. kesäkuuta 2017

Haaste 2017 päivitys noloin kuvin höystettynä




Houston I have a problem! Ongelma ottaa bikinien olomuodon ja iskostuu päin feissiä elikkäs pläsiä miehen huudahtaessa, että "sää et voi noilla lähteä mihinkään!". 

Tässä kontekstissa mihinkään, tarkoittaa Roomaa ja suurin ongelma lienee se, että reissun yhteydessä on tarkoitus lillua muutama päivä kylpylässä Rooman lähistöllä. Mieheni epäilee, että jonkin verran hapertuneet "biksuni" liukenevat lopulta veteen. Täytyy myöntää, että niistä lähtee epäilyttävästi jotain hitua 😕 Se ei voi olla hyvä merkki.



melkoisen rupuiset ovat


En siis missään nimessä kauhistele kadonnutta rintavarustustani. Silikonit tipahtivat jossain vaiheessa imetystä takamuksen puolelle ja kasvisvoittoinen ruokavalioni on tuonut mukanaan uskomattoman bikinivartalon ihan vain sängyssä makaamalla. Eiks oo jännää. Siitäkin huolimatta näille rämpylöille on tehtävä jotain (rämpylöillä viittaan bikineihin..). 

Tai jos nyt totta puhutaan niin uimavarusteeni ulkomuoto johtuu nimenomaan siitä, että tein niille jotain. Sitaisin ne nimittäin solmuun tuosta edestä, kun tässä päivänä eräänä, kun ei tullut räntää ja p**kaa niskaan, olin tuolla pihalla sittenkin kuokkimassa japanin tatarin kimpussa ja tissit ärsyttävästi halus mukaan kaivaukselle.

miten näistä tämmöset tuli?


Nämä kyseenalaiset rämpylät on jo niin moneen kertaan kasaankursitut, että hirvittää. Näillä kuitenkin mennään. Olisko mitään ideoita millä näistä sais edes jotensakin säädylliset? Vai pitääkö mulla harkita lappubikinien virkkausta? 😒 Puistattaa jo ihan ajatuskin.. 😝


- Aino


Pee ja Äs: tuus mukkaan seuraamaan haasteeni etenemistä! Käy tykkäämässä Facebookissa Kokonainen Elämä Edessä ja Instassa @kokonainenelamaedessa 💚💛💜


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3