keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

20 minuutin Pokémon Go


Tämä nyt on just tämmöistä. Ensinnäkin meni muutama päivä ennen kuin pääsin rekisteröitymään onnistuneesti Pokémon jahtaajaksi.

Peli ei toimi kunnolla



Lopultahan sain homman toimimaan, kun tein rekisteröinnin läppäriltä. Mobiiliversio tökki niin pahasti, että innostus ei jaksanut kannatella ihastumista edes rekisteröitymisvaiheen yli. Oli jo vähän semmoinen plaah-meininki, mutta pitäähän sitä vastuullisena vanhempana kattoa, että mitä ne lapsukaiset oikein harrastaa ;)

Kokeilin muuten rekisteröitymistä jopa aamulla ennen kuutta, että jos ei olisi ollut niin ruuhkainen aika. Ei auttanut. Mies napisi patjalla kölliessämme "onko ihan pakko tähän aikaan"- tyylisesti.

Vaan nyt se toimi! Innostus palasi huippuunsa. Sain kuin sainkin ensimmäisen salamanterilta näyttävän Pokémonini napattua tuosta asuntoaan auliisti lainanneen pariskunnan sitruunapuun alta. 

En tiedä niin yhtään, että mitä tein ja sitten peli tilttasi. Kun käynnistin lopulta koko puhelimeni uudestaan ja pääsin taas peliin sain viestin, että ensimmäinen Pokémon on plakkarissa. En sitten sen koommin tiedä, että minne se salamanteri meni. Expasin ja tadaa seuraavaa etsimään.

Latasin puhelimen akun täyteen ja kiskaisin lenkkarit jalkaan. Reppu latureineen mukaan ja GO! Hirveellä innolla tuosta noin ovesta pihalle.

Valmiina nappaamaan ne kaikki


Löysin ensimmäisenä semmoisen "Pokémon jumppasalin" tuosta läheltä, mutta sinne minulla ei vielä 1 tasolla ollut asiaa. GPS näemmä näyttää melko pahasti viiveellä ja ihan vituralleen, mutta pienen hetken pähkittyäni löysin jalkapallokentän laidalta paikan, josta keräsin semmoisia "palloja" joilla niitä Pokémoneja sitten napataan. 

Pallojen vieressä oli kuin olikin yllärinä tähti- tyyppinen Poke! Voi sitä iloa ja autuutta. Taas sormet täristen näpyttelin sitä palloa ja sitä tähtityyppiä ja palloa ja tähtityyppiä, pallot hupeni, mutta mitään ei tapahtunut ja sitten..

puhelin pimeni! AKKU LOPPUI!! 

Kauhea kasa ärräpäitä tähän ja Holman V-laulu päälle! Siis 20 minuuttia tätä ihanuutta ja sekin pyöristettynä ylöspäin, ihan kuraa. Miksi sitä ihminen kiusaa ihtiään?

Heitin kamat takasin kortteeriini ja painuin keräämään kukkia ihan silleen livenä, perinteiseen malliin (perinteiseen malliin kameran kanssa). Se minulta vielä onnistuu. 



Todellinen Pokemon mäntypuun alla
Live Pokémon mäntypuun alla.


Löysin jotain Pokémoneja parempaa :D Ihan tuosta noin, lähes kynnykseltä.

hirmuisesti kypsiä mustikoita


Akku ei kulunut vaan latautui ja saalis jäi taatusti talteen. Metsäexpaa tsiljoonan verran, juhuu! Olen ainakin level 2 marjanpoimija.


villivadelmia


- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3