torstai 14. huhtikuuta 2016

Virhearvioita

Mulla on kyllä ollut melkoisen jännä päivä. Monenmoisia tunteita on käyty lävitse. Virhearvio viittaa nyt ensinnäkin ruokavalintaani.

Vapaapäivän kunniaksi kävin aamulla salilla vetäisemässä jalkapäivän ja lounaaksi paistoin broilerinsuikaleita, joiden käyttöpäivä oli mennyt muutama päivä sitten. Joo tiedän.. älä yrjöä. Vanhan lihan syönti on oksettavaa. Lihan syönti yleensäkin päättyi Kokonaisen osalta ja koko blogi muuntui vegaaniseksi syömisten osalta tammikuussa 2017.

Pienoinen pierun tuoksu piti peittää jollain ja kaapista sattui löytymään tandorikastikkeen jämät sekä kuivunut inkivääri, jonka raastoin kuorineen joukkoon. Sotkusta tuli hyvää ja tulista.

En kuitenkaan osannut arvata, että mieheni haluaisi yllättää minut tossukaupoilla. Suuntasimme Intersportiin ja sain uudet juoksutossut!!!

Niitä piti tietysti lähteä kokeilemaan vakilenkille. Se on semmoinen rapiat 7 kilometriä. 

Melko alkuvaiheessa lounaaksi ja myös myöhemmin päivälliseksi nautittu "virhearvio" alkoi iskemään järkyttävänä poltteena ruokatorvessa... 

Mies nauroi vieressä, kun röyhtäilin menemään ja pitelin vatsaa.

Toinen jotenkin tajuntaa myllertänyt virhearvio oli Spotify, jonka juoksusovellusta käytän silloin tällöin, kun en halua kuulla ihanan lenkkikaverini juttuja tai omaa läähätystäni. 

Tällä kertaa Spotify sitten valitsi juuri minulle omien suosikkieni perusteella mitäs muutakaan kuin Muumeja? ja vielä ruotsiksi? Meinasin ravata ojaan :D

Tässä pitää vähän tasoitella. Hoitelemme parisuhdetta ennen illan Fitnesspäiväkirjojen alkua. Mies paistaa minulle fitnessmunaa (elikkäs pelkkiä valkuaisia) ja minä lakkaan varpaankynnet kullan mieliksi. Ehdottomasti parempi vaihtoehto valkuaisten sijaan on lautasellinen puuroa pähkinöillä ja marjoilla. Proteiinin saannin suhteen on menty liiallisuuksiin. Kyllä sitä tulee ihan riittävästi, ihan normaalista kasvisruuasta.

Pieniä tekoja <3


- Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3