sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Keväthommia



Oi mikä sää tänään! Oli sitten pakko tarttua haravaan ja oksasaksiin ja mitäs kaikkea jännää sieltä pihalta löytyikään!


Pihalta löytyi sinivuokkoja


Sinivuokot olivat puhjenneet kukkaan. Narsissit ja tulppaanit työntyivät jo maasta. Näimme nokkosperhosen, hämähäkkejä, muurahaisia ja kaikenlaisia öttiäisiä, kun kiviä kävin kääntelemässä. 

Lapset vähentelivät kielloista huolimatta vaatteita huolestuttavissa määrin, mutta jossain vaiheessa meidän aikuisten into kommentoida "kevään petollisuudesta" tössähti hyödyttömyyteensä. Oksasakset saivat hoidella talventörröttäjiä ja muita puskia mitä raakataan uuden tieltä. Onneksi löytyi innokkaita apujoukkoja. Ainakin vähäksi aikaa :)

Pikkuapuri valmiina hommiin
Pikkuapuri



Kotilotkin jollain tavalla ilahduttivat vaikka myöhemmin niistä tulee olemaan harmia. Onneksi tämän talven kovat pakkaset tulivat, kun maassa ei vielä ollut juurikaan lunta. Kotilokannan arvioidaan romahtaneen siitä syystä ja hyvä niin.

Kotiloitakin löytyi jo
Näitä nyt ei varsinaisesti kaivattu



Kahvipaussi kevättöitten lomassa on parhautta. Kokeile kahvin joukkoon maidotonta versiota, kasviperäiset vaihtoehdot testissä täällä.

Välillä juodaan kahvit


Mikäs siinä istuskellessa ja lasten juttuja kuunnellessa. Pikkuiselta haravan heiluttajalta kirposi näpsäköitä pohdintoja työn lomassa

"Mitä ikinä elämässä tuleekaan on ihanaa!" 



- Aino


Sinivuokkoja lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentointi sallittua, toivottua jopa! <3